BRANDY LEVERT DE WARMSTE JINGLES

Crea / News

brandy

Je moet al bijna op een andere planeet verblijven om nu maandag 24 december in België niet met het werk van Brandy Jingles geconfronteerd te worden. Brandy heeft de vormgeving geleverd voor De Warmste Radio. Het charity-programma van de VRT wordt maandag tegelijk uitgezonden op vier radionetten van de publieke omroep: Radio 1, Radio 2, MNM en Studio Brussel. Het gaat ook op televisie en is te volgen via internetstream.
Brandy produceerde daarnaast ook de eindejaarsvormgeving voor Qmusic en Joe. Brandy, de Europese jingleproducent met uitvalsbasis in Brussel, produceerde het thema voor De Warmste Radio: geen traditioneel radiologo maar een catchy melodie die een grote verbondenheid uitstraalt en past op de verschillende radionetten met zeer verschillende formats en doelpubliek. De vormgeving sluit aan bij de eindejaarssfeer zonder gebruik te maken van de traditionele jinglebells. Het Warmste Jingle-pakket bevat een top of hour, 3 jingles & beds en vormgeving voor nieuws en verkeer. Dat Brandy op 1 na alle VRT-zenders van jingles voorziet, zorgt voor een unieke radiosituatie. Zowat 90% van alle Vlaamse radioluisteraars zullen programma’s beluisteren die door Brandy zijn vormgegeven. Want ook de commerciële omroepen van Medialaan, Qmusic (You Make The Magic) en Joe (Christmas All The Way), kregen aangepaste eindejaarvormgeving van het Brusselse sonic branding huis.
Het is niet de eerste keer dat producties van Brandy alomtegenwoordig zijn op nationale radio binnen één markt. Dat was al het geval in 2010 toen zowel de publieke als commerciële omroepen samen on air gingen om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Toen realiseerde Brandy de vormgeving voor Radio 1212.
Ontdek de sonic branding voor De Warmste Radio.