Britt Buseyne makes your day (op 21 oktober 2021)

News / Sustainability

De vierde editie van Orbit by PUB komt eraan! Op 18, 19 en 20 oktober zijn er (digitale) rondetafelgesprekken met telkens drie sprekers, op donderdag 21 oktober is er het live networking event met diverse sprekers.

Die sprekers van 21 oktober stellen we u graag één na één voor. Vandaag is het de beurt aan Britt Buseyne. Zij is een freelance journalist, content- en podcastmaker over duurzaam ondernemen. In haar podcast Sustainababbels praat ze elke twee weken met impactondernemers over hun uitdagingen, oplossingen en visie voor de toekomst. Vorig jaar stond Sustainababbels in de top 20 van Belgische podcasts over ondernemerschap! Op haar Instagram-account @sustainabrittly deelt ze de afleveringen met meer dan 2800 volgers. En als freelance journaliste schrijft Britt ook over duurzaam ondernemen, onder meer met een wekelijkse nieuwscolumn in Trends Magazine. Kortom: she'll make your day op donderdag 21 oktober 2021!

Alle informatie over Orbit by PUB 2021 vindt u op de website van Orbit by PUB. PUB-abonnees nemen gratis deel aan de drie rondetafelgesprekken en voor een bescheiden bedrag neemt u deel aan het live event op 21 oktober. Voor niet-abonnees ligt er een mooie aanbieding klaar, zie hier!