Bruggen van de Unie: Ogilvy Social.Lab viert partnerschap EU-Latijns-Amerika

Crea / News

Ter gelegenheid van Europadag en om het sterke partnerschap tussen Latijns-Amerika en de Europese Unie te benadrukken, organiseerde Ogilvy Social.Lab Brussels, in samenwerking met Ogilvy Brazil en Ogilvy Argentina, een licht- en projectieshow. Dit evenement verlichtte twee iconische bruggen: de Estaiada-brug in São Paulo, Brazilië, en de Brug der Vrouwen in Buenos Aires, Argentinië. Het schouwspel onderstreepte de inzet van de EU Global Gateway-strategie om slimme, duurzame en inclusieve groei op beide continenten te bevorderen.

"The Power of &"

De licht- en projectieshow was een activatie van de campagne “The Power of &”, een belangrijk onderdeel van het Global Gateway-initiatief van de Europese Unie. Deze campagne laat de sterke banden en samenwerking tussen Latijns-Amerika en de EU zien.

Bruggen, die symbool staan voor connectiviteit, werden omgetoverd tot dynamische kunstwerken die de tastbare voordelen van dit partnerschap op het gebied van duurzaamheid, technologische vooruitgang en economische groei uitbeelden.

Om deze activering te promoten, hielden de EU-ambassadeurs in Argentinië en Brazilië speciale recepties met pers en influencers. In Brazilië werd de projectie samen met de burgemeester van São Paulo gelanceerd. Het evenement trok veel belangstelling en genereerde uitgebreide media-aandacht, waardoor de impact van de viering van het partnerschap tussen de EU en Latijns-Amerika duidelijk werd.

Dit initiatief, geleid door Ogilvy Social.Lab Brussel en ondersteund door Ogilvy Argentina en Ogilvy Brazil, belichaamde Ogilvy's concept van 'grenzeloze creativiteit' en bracht de samenwerkingsgeest en creatieve uitmuntendheid ten dienste van dit internationale partnerschap.