Bubka levenslustig voor Baloise Insurance

Crea / News

BUBKA_BaloiseBUBKA ontwikkelde een campagne voor de nieuwe ongevallenverzekering Veilig Gevoel van Baloise Insurance“Elke ouder wil zijn gezin optimaal beschermen. Maar tegelijkertijd betekent opvoeden ook ruimte geven om op te groeien. Kortom: je balanceert voortdurend tussen beschermen en loslaten,” licht Michel Laukens toe. “Daarbij stellen we vast dat ouders toch vaak vergeten of verzuimen om na te denken over de financiele gevolgen wanneer er toch iets misloopt.”

Vanuit dat spanningsveld ontwikkelde Bubka een optimistische campagne, die aangeeft dat nadenken over een ongevallenverzekering gemoedsrust en levensvreugde biedt. Het bureau werkte een reeks storylines uit om maximaal te connecteren met de individuele situaties en kenmerken van verschillende subdoelgroepen. De campagne loopt daarom heel getarget, via Facebook Ads, YouTube prerolls, direct mail en print.

Omdat uit resultaatsanalyses van voorbije campagnes duidelijk bleek dat conversie recht evenredig toeneemt met het aantal verschillende creatieve uitwerkingen, werkte men in reeksen filmpjes en ads. Rond hetzelfde basisconcept werden telkens zowel bewegende als still linkads uitgewerkt, maar ook posts die verhalen vertellen van slachtoffers, case stories, drama posts… Alle leiden naar de simulator www.berekenjeongevallenpremie.be waar geïnteresseerden de formules en tarieven kunnen ontdekken. Uiteraard worden ook de verzekeringsmakelaars in hun exclusieve rol als adviserend distributiepartner betrokken en is er een wedstrijdsite (www.baloisewedstrijd.be) waar nieuwe klanten toffe prijzen kunnen winnen. Nog tot eind juni...

Fiche

Client: Baloise Insurance

Agency: BUBKA

Account team: Thomas Faes, Sarah De Hondt, Michel Laukens

Creatives: Ben Van Asbroeck, Stinus Van Grieken, Dorien Willems

Graphic Design, animation en publishing: Stijn Lecomte, Erik Heylen

Photography & video: Koen Van Buggenhout