Bureaumanagers jagen op jong talent tijdens The Hunt

Communication / News

Visual The Hunt
Na het succes van de eerste editie vorig jaar, organiseert ACC - in samenwerking met de Young Accounts - opnieuw The Hunt: een speeddatingsessie tussen bureaumanagers en laatstejaarsstudenten communicatie, (event)marketing en technologie. En dit naar analogie met de CDate Night, waar de creatieve directeurs elk jaar hun stagiairs kiezen uit de laatstejaars art-studenten. Vorig jaar namen 45 studenten uit 14 scholen en 19 bureau-managers deel en werden er 9 afstudeerders aangeworven.
The Hunt vindt plaats op woensdag 27 juni van 12.00 tot 15.00 uur in De Kruitfabriek in Vilvoorde, waar vanaf 16.00 ook St.-Canneke plaatsvindt, de presentatie van de meest innovatieve Cannes Lions door de Belgische jury-leden in Cannes. Tijdens The Hunt krijgen bureaumanagers de kans om net afgestudeerde jongeren, die op zoek zijn naar een job in de creatieve sector, face to face te ontmoeten; ze uit te nodigen voor een extra gesprek op hun bureau; ze een Wild Card voor St-Canneke te geven of ze meteen een job aan te bieden.
Kandidaat-managers melden zich aan bij twiggy.caels@accbelgium.be. Laatstejaarsstudenten registreren zich op accbelgium.be door te klikken op The Hunt.Affiche The Hunt

  • Geen artikel