BUZZ goes BRUSSel met Bart De Rauw

News / People

Met de komst van senior copywriter en communicatiestrateeg Bart De Rauw draait het Antwerpse allround communicatiebureau Buzz zijn volumeknop nog wat verder open. Het gaat nu ook keet schoppen in de hoofdstad; een verruiming van het actieterrein én van de (meertalige) expertise. En binnenkort volgt nog een andere Vlaamse centrumstad.

Buzz is het geesteskind van zaakvoerder Seppe Slaets. Slaets is 20 jaar gepokt en gemazeld in de journalistiek (Het Laatste Nieuws, Gazet Van Antwerpen en de Antwerpse Televisie), events (Chique, StrEAT, Clinic Picnic, BAR4 en summerBREW) en communicatie (HOLY2 en Digital Donkey). Bart De Rauw lanceerde Rauwkost copywriting tien jaar geleden na een even lange carrière in de journalistiek (Metro, De Morgen, VTM, HLN.be, Gazet van Antwerpen). Zijn laatste passage was in 2020 bij Havas Brussels.

Met De Rauws uitgebreide ervaring in copywriting, contentcreatie en communicatie bezorgt hij Buzz nu extra – en meertalige – slagkracht in Brussel. Hij gaat ook uitvoerend aan de knoppen staan in Antwerpen: van het aanleveren van copy en het ontwikkelen en uitrollen van communicatie- en mediastrategieën tot de conceptuele realisatie van 360° campagnes. Samen met Slaets zal hij Buzz de nodige smoel geven en het bureau vertegenwoordigen bij klanten en prospects.