Caffè Torino opent online bar (in Antwerpen)

Communication / Marketing / News

caffetorinoTwee jaar geleden bracht Martini het concept van de “Vermuteria” in première van Italië naar België met de lancering van de eerste Negroni-bar in ons land. De trend van modern aperitieven met vrienden is een tendens die blijft groeien en daar speelt Martini graag op in door haar succesverhaal Caffè Torino ook dit jaar opnieuw te lanceren. De pop-up bar keert terug naar haar Antwerpse roots en zal van 17 oktober tot 10 november geopend zijn om mensen te laten genieten van de beste cocktails en de lekkerste antipasti. De focus van deze editie vindt zich in de Riserva & Bitter range.BORISxTORINO-065

Caffè Torino is al twee jaar een vaste waarde onder de pop-up bars en onderscheidt zich van anderen door mensen samen te brengen om te genieten van cocktails op basis van vermout. Het concept wordt dit jaar naar een nieuw niveau getild, door zichzelf opnieuw uit te vinden met een uitbreiding van het aanbod en de activiteiten. Caffè Torino is een maand lang overal te vinden: in haar vertrouwde pop-up bar, onderweg op de Aperitivo Route, in the air dankzij de livestream en thuis of op de ideale aperitivo spot met de home delivery! De pop-up bar van Caffè Torino wordt stilaan een vaste waarde voor mensen die met vrienden aan tafel willen schuiven om tijdens een gezellige babbel te genieten van een heerlijke cocktail. In de doordachte selectie op het menu is er voor elk wat wils. Een echte aperitivo is echter niet compleet zonder antipasti en daarom krijgen klanten bij elke cocktail een hapje dat perfect aansluit bij de smaaktoetsen van het gekozen drankje. Bovendien is er in de bar een winkeltje ingericht, waar alle ingrediënten kunnen gekocht worden om thuis zelf de perfecte Negroni te leren maken of om als geschenk te geven aan vrienden of familie.
Caffè Torino - Martini - Antwerp, Belgium - 26/03/2017
Caffè Torino breidt haar territorium uit door niet alleen mensen naar de pop-up bar te lokken, maar ook de aperitivo’s tot bij mensen thuis te brengen. Via de website kan een order geplaatst worden voor twee, vier of zes cocktails die vervolgens bij geleverd worden, inclusief bijhorende hapjes. Op die manier kunnen liefhebbers ook thuis of op hun favoriete aperitivo spot van een Negroni genieten. Geen zorgen voor wie niet in de buurt van Antwerpen woont: vanaf de tweede week van Caffè Torino gaat de home delivery op tournee! Bestellingen zijn voor de hele periode van Caffè Torino mogelijk in Antwerpen, maar ook op bepaalde momenten in volgende steden:

  • 24 tot 27 oktober in Gent
  • 31 oktober tot 3 november in Luik
  • 7 tot 10 november in Brussel

Mensen die op de voet willen volgen hoe hun cocktails stap voor stap worden klaargemaakt, kunnen meekijken via de livestream op www.caffetorino.be. Die staat geïnstalleerd in de pop-up bar en toont hoe de barman de drankjes en antipasti met zorg klaarmaakt om geleverd te worden. En wie graag de benen strekt na een hele dag op kantoor te zitten, kan op ontdekkingstocht langs de Martini Aperitivo Route. De rode stierenpootjes doorheen de stad leiden je naar enkele unieke bars waar Martini een samenwerking mee heeft en waar de bartenders met plezier een Martini-cocktail op maat bereiden. De Aperitivo Route is het perfecte excuus om tijdens een wandeling met vrienden de nodige pitstops te maken om de dorst te lessen.
https://player.vimeo.com/video/294368839?app_id=122963