Carat versterkt management

News

Fabienne Wauthy

Fabienne Wauthy

Bruno Liesse, managing director van Carat, versterkt zijn leadership team met twee ervaren profielen: Annelore Van Hove (meer dan 20 jaar ervaring, onder andere bij Initiative en Mindshare/GroupM) is recent begonnen bij Dentsu Aegis Network, evenals Fabienne Wauthy (ex-Mediacom/GroupM, Vizeum, Mindshare, Publicis), die in juni jongstleden het team van Carat versterkte. Beiden hebben als client service directors de commerciële en operationele leiding over de hele klantenportefeuille, en zullen ook het team van accounts aansturen.

Daarnaast is ook Lien Paredis sinds begin deze maand bij Carat aan de slag als accoun manager. Zij werkte tot voor kort als mediaplanner bij De Persgroep.

Bruno Liesse: « Onze klanten hebben – naast een efficiënt en optimaal beheer van hun budgetten – ook meer en meer nood aan strategisch advies.  Met profielen zoals Wauthy en Van Hove ben ik er vast van overtuigd dat we tegemoet komen aan deze noden. Paredis brengt met haar ervaring bij de Persgroep ook zeker een toegevoegde waarde voor onze klanten en voor Carat. »

Annelore Van Hove

Annelore Van Hove

Lien Paredis

Lien Paredis