Carl Andry van Silver & Copper naar Darwin

News / People

Het leven gaat stilaan weer zijn normale gangetje en Darwin barst weer van de energie en projecten. De laatste evolutie: de komst van Carl Andry als creatief directeur.

Echt nieuw is die ontwikkeling niet voor hem: hij was eerder al aan de slag bij meerdere reclamebureaus en keert nu terug met een schat aan nieuwe ervaringen en vaardigheden. Zo stond hij de voorbije jaren aan het hoofd van zijn eigen bureau Silver & Copper en het productiehuis OUAT, dat hij mee aanstuurde als producent en productieleider van reclameprojecten, documentaires en fictie. 

“Bij Darwin vond ik een boutique agency spirit die me enorm aansprak, maar ook een hecht, agile team. Ik kon niet wachten om met hen aan de slag te gaan,” vertelt Carl Andry. “En het is al onmiddellijk heerlijk druk. Met boeiende, uitdagende klanten en nieuwe maatschappelijke vraagstukken waarop merken een intelligent en eerlijk antwoord moeten geven. Die uitdaging vind ik ontzettend interessant. Na lange, onzekere maanden is het weer tijd om de ontdekkingsreizigers en inspirators in ons los te laten. Hét moment voor de meest agile story tellers om weer wakker te worden en zichzelf heruit te vinden.” 

“Met Carl heeft Darwin nu nog meer ondernemend en creatief leiderschap. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe zijn visie en gedrevenheid het team en ons werk naar een nieuw niveau tillen,” zegt Guy Geerts, managing director van Darwin.

Andry is sinds 2 augustus als nieuwe kapitein aan boord bij Darwin en wil zijn ploeg meteen uitbreiden met een nieuw senior creatief team.