Carli Jager nieuwe PR & Brand Director Springbok

News / People

Per 1 oktober aanstaande start Carli Jager (32 jaar) als PR & Brand Director bij Springbok. Jager werkte als PR & Business Development Director bij TBWA\NEBOKO. Daarvoor deed ze ervaring op in de marketing- en creatieve sector bij onder andere Emerce en ADCN. Jager laat naar eigen zeggen een fantastisch bureau achter zich. “Het is dé uitdaging om na meer dan drie geweldige jaren bij TBWA\NEBOKO, nu bij Springbok communicatie en brand verder te mogen opzetten. Voor mij erg mooi om deze kans te krijgen en ik heb besloten de grote sprong naar Springbok te nemen. Ik heb veel vertrouwen in de toekomst bij Springbok. Een internationaal groeiend bedrijf met prachtige merken. Er wordt hier een ambitieus nieuw verhaal geschreven. Springbok werkt aan een duurzame toekomst, gedreven door de missie en de waarden van de merken waarvoor ze werken. Dat vind ik mooi.”

Vanuit Amsterdam gaat Jager haar focus leggen op PR & Brand, met als opdracht het merk Springbok voor de hele groep internationaal verder uit te bouwen. Op dit moment werken er 320 mensen op 6 locaties verspreid over België en Nederland, waar ook Dawn onderdeel van uitmaakt. 

“Carli hielden we al een tijdje in de gaten en we zijn dan ook ontzettend blij dat ze zich bij ons team voegt. We merken dat ons verhaal en betekenisvolle werk veel toptalenten aantrekt. We kijken er enorm naar uit dat Carli ons gaat helpen met de internationale uitrol van ons verhaal”, zegt Springbok-CEO en mede-oprichter Kim Verhaegen.