Carré Associates tafelt met Horizons Neufs

Crea / News

Horizons NeufsHorizons Neufs ontwikkelt en organiseert sinds 1978 activiteiten en verblijf voor volwassenen met een mentale handicap in de regio Louvain-la-Neuve. Met drie residentiële opvangdiensten op menselijk formaat en een dienst begeleid wonen, verzekert de vzw de educatieve, sociale en paramedische begeleiding voor zo'n 58 internen en externen. Carré Associates ondersteunt en begeleidt hen al enkele jaren door te helpen bij het opzetten van marketingcampagnes voor projectfinanciering.

Horizons NeufsHet laatste project was « Les Dîners Solidaires » (de solidariteit-maaltijden), een box ontwikkeld door Carré Associates in samenwerking met Philippe Geluck (sponsor van de actie) en Yves MattagneDe box bevat drie enveloppen en een geschenk voor een leuke avond met vrienden. De eerste envelop bevat uitnodigingen van Le Chat (cartoon Phillipe Geluck) en enveloppen van Les Dîners SolidairesDe tweede envelop bevat exclusieve recepten van Yves Mattagne (Sea Grill) en Philippe Geluck. De derde envelop ten slotte bevat 17 quizkaarten rond Le Chat en Horizons Neufs.

Horizons NeufsEn het geschenk: een schort met krabben van Le Chat, die je kan veilen onder je gasten ten voordele van Horizons Neufs. De box kopen kan op de website van Horizons Neufs.