Carrefour-foodtruck promoot bio- en lokale producten

News

carrefourSinds 12 juli en tot 23 augustus trekt Carrefour erop uit met een vrachtwagen die speciaal omgebouwd werd in een foodtruck. De bedoeling is om contact te leggen met de consumenten en hen te laten kennismaken met zo'n 230 referenties van Carrefour Bio-producten en een vijftigtal authentieke lokale producten. De foodtruck zal op verschillende plaatsen aan de Belgische kust en daarna in Brussel en Nijvel halt houden.

In deze foodtruck zullen in totaal 280 referenties van verse producten, droge voeding en bereide gerechten (deegwaren enz.) te vinden zijn. De truck zal de Belgische kustgemeenten doorkruisen om contact te leggen met de consumenten en aan te tonen dat gezond, biologisch en authentiek eten niet per se duur hoeft te zijn. “De bedoeling is om iedereen toegang te geven tot deze producten,” zegt Baptiste van Outryve, directeur communicatie bij Carrefour. “De vakantie is de ideale periode om beter en lichter te eten, om goede gewoonten aan te nemen. De foodtruck zet ons aanbod van bio- en lokale producten op een unieke manier in de kijker doordat alle producten symbolisch samengebracht zijn. In de winkels zijn ze namelijk vaak verspreid over verschillende afdelingen.”

De truck blijft telkens enkele dagen staan op één plaats, op de parking van een Hypermarkt Carrefour of van een Market. In de praktijk zal de foodtruck zes dagen op zeven operationeel zijn en op deze plaatsen te vinden zijn:

- van 12 tot 23 juli in Koksijde, op de parking van de Hypermarkt Carrefour aan de Strandlaan 19
- van 26 juli tot 15 augustus in Knokke, op de parking van de Carrefour Market aan de Natiënlaan 77 (7 dagen op 7 open)
- van 16 tot 19 augustus aan de Carrefour Market van Elsene, aan de Waterloosesteenweg 609
- van 23 tot 26 augustus aan de Carrefour Market van Ukkel, aan de Gatti de Gamondstraat 60.

De foodtruck zal ook van de partij zijn op enkele markten aan de kust en in Nijvel.