Cathay Pacific en Publicis Groupe inspireren reisliefhebbers

Crea / News

Met zijn nieuwste ‘Till We Fly Again’-campagne wil de internationale luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific reisliefhebbers inspireren om van dit moment het beste te maken. De airline roept haar klanten op hun fantasie de vrije loop te laten en zo wereldwonderen in letterlijk elke hoek van hun huis te vinden. Via sociale media kunnen ze deze creaties dan delen met de hashtag #TillWeFlyAgain. Cathay Pacific werkte voor deze campagne samen met Publicis Groupe.

De huidige crisis schudde de hele wereld door elkaar, en toen viel alles stil. Eén van de hardst getroffen sectoren is de reissector. Toch blijven heel wat bedrijven positief in hun communicatie en tellen ze af naar de dag dat we opnieuw mogen reizen, ontdekken, proeven en ervaren.

Met deze boodschap hoopt Cathay Pacific een positieve draai te geven aan de huidige crisis. De campagne is te zien op alle sociale kanalen van Cathay Pacific en het moedigt mensen aan om te genieten van elk uitzicht, waar we ook zijn. Van New York tot Sydney, van Hong Kong tot China: onze verbeelding kent geen grenzen. En tot we weer mogen vliegen, is thuis de beste bestemming.