CBC en Air gaan samen vooruit

Crea / News

Bijna tien jaar na haar merkpositioneringscampagne en haar baseline "Décider d'avancer", nodigt CBC Banque & Assurance Wallons uit om vooruit te blijven gaan. De nieuwe campagne van de Waalse bankverzekeraar in samenwerking met Air zet haar regio en haar vele stakeholders in de kijker, met een gedeelde wens om vooruit te gaan.

Hoewel er in Wallonië geen gebrek is aan uitdagingen, zijn er ook veel domeinen waarin de regio uitblinkt, zoals IT, farmaceutica, lucht- en ruimtevaart. Vandaag zegt een op de drie inwoners van Wallonië trots te zijn om Waalse te zijn. Maar om de fierheid en de grandeur van onze regio te herstellen, is het essentieel om sterke verbintenissen aan te gaan.

De Waalse bank is van plan haar engagementen na te komen, meer bepaald door meer dan 90 procent van het spaargeld van de Waalse inwoners te blijven investeren in de lokale economie of door een specifieke dienst aan te bieden aan bedrijven om hen te begeleiden bij hun ecologische overgang. Het wil ook zoveel mogelijk jonge ondernemers ondersteunen. Want eenhoorns bestaan ook in het zuiden van het land, zoals CBC beweert in haar tv-spot.

Credits: 

Client : CBC Banque & Assurance ​ 

Contacts : Sandra Circhirillo, Valérie Stoupy 

Agency : Air ​ ​ 

Creative Director : Creative Council

Creatives : Arnaud Bailly, Bruno Giunta, Marie Paris 

Strategic Director : Michelle Defooz ​ ​ ​ 

Client Manager : Pauline Heraly, Julie Demoulin, Eva Closset ​ 

Craft Producer : Bérengère Lurquin ​ ​ ​ 

Film Production : Lovo ​ 

Director : Dozen - ​ Benoit Do Quang & Pablo Crutzen 

Photography Production : Crush 

Photographer : Louis Vielle, Victor Pattyn

Media : Mindshare ​