CCV Group kiest voor SmartPresentations

Budgets / News

marcos-luiz-photograph-292744-unsplashCCV Group, een van de marktleiders in de betaalwereld met on- en offline geïntegreerde oplossingen, wil dat zijn bedrijfs- en keynote presentaties zowel inhoudelijk als grafisch en PowerPoint-technisch van een professioneel niveau zijn. Om deze mate van professionaliteit in alle presentaties te kunnen doorvoeren, werd een brede pitch uitgeschreven onder vijf PowerPoint/presentatie-specialisten in België en Nederland. Smartpresentations kwam daarbij als winnaar uit de bus.
De oriëntatie omvatte naast een creatieve, inhoudelijk en budgettaire vergelijking ook een vraag om een gestructureerde aanpak, waarbij zekerheid moet geboden worden dat de nodige presentaties kwalitatief en tijdig afgewerkt worden.
“Het grafisch voorstel van SmartPresentations was fris en vernieuwend en dat binnen onze bestaande huisstijl,” legt Jacobien Buurman, marketing communications officer van CCV Group BV uit. “De samenwerking verloopt gestructureerd en professioneel. De inhoudelijke ondersteuning en het duidelijke design zorgen steeds voor overtuigende presentaties, die ons bedrijf sterk in de markt zetten. We kijken erg uit naar een verdere continue samenwerking met SmartPresentations.”