CDate Night op 17 februari

Agenda / Communication / News

  • 17/02/2022 19:00

Love is in the air 💘💕. Op 17 februari organiseert YoungDogs samen met ACC opnieuw een CDate Night. CDate Night is voor wie de reclamesector wil binnenstappen een mooie kans kans om de creative director(s) van je dromen te ontmoeten. Met een echte one-on-one met alleen jou, je portfolio en de meest charmante creative directors in België. Dit is dus een kans om wat lieve feedback te krijgen op je werk en een creative director te verleiden om, wie weet, jou uiteindelijk aan te nemen.

WANNEER & WAAR?
- Datum: 17 februari 2022 - 19:00
- Locatie: Gare Maritime, Picardstraat 7, 1000 Brussel (Tour & Taxis) - een fysiek evenement dus!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?
Gedurende de hele avond spring je van een speeddate naar een andere. Net zoals bij een gewone speeddate krijg je slechts 5 minuten om jezelf en je mooie werk voor te stellen (probeer je beste ideeën eerst te selecteren en te plaatsen, aangezien je geen tijd zal hebben om ze allemaal door te nemen).

HOE INSCHRIJVEN?
Registreer je aanwezigheid via het inschrijvingsformulier voor de CDate Night. Je kunt als team of solo deelnemen (maar vermeld je teamgenoot bij de inschrijving als je als team wil deelnemen). Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!

De kleine lettertjes:

  • Let op: er geldt een no-show fee, dus als je er niet bij kunt zijn, laat het dan weten, zodat YoungDogs en ACC jouw plaats aan een andere pup kunnen geven.
  • Dit evenement is alleen voor jonge puppies (-30 jaar oud).
  • De organisatie volgt de Covid-19-maatregelen die op dat moment gelden.