Cegeka benoemt Yin Oei tot country director België

News / People

img59f0422156c84Cegeka stelt Yin Oei aan als country director in België. Daarmee trekt de internationale, technologische dienstverlener resoluut de kaart van de toekomst. Oei komt uit het eigen huis en wordt door het management gezien als de geknipte kandidate om de nieuwe strategische aanpak van het bedrijf uit te rollen in ons land. Met de nieuwe koers wil Cegeka nog dichter bij haar klanten staan en hen in hun digitale transformatie begeleiden naar digital excellence.

Cegeka bouwt verder aan de toekomst. Na de recente instap van Europese investeringsmaatschappij Gimv, stelt het haar nieuwe country director voor in België. Oei vervoegde Cegeka in 2012 als customer engagement manager. In 2016 werd ze verantwoordelijk voor business development in België, waarbij haar focus lag op het verkennen van nieuwe markten, partners en technologieën. Als country director wacht Yin Oei de taak om Cegeka België verder te wapenen voor de toekomst en het bedrijf meer dan ooit op de kaart te zetten in ons land.

« De opdracht die ik als country director meekrijg is heel duidelijk: Cegeka wil een echte strategische partner zijn voor haar klanten, » verduidelijkt Oei. « Bedrijven die door een digitale transformatie gaan, worden digital natives. De volgende uitdaging is om ook digital operational excellence te bereiken en van daaruit verder te innoveren. De ambitie is om onze klanten daarbij van dichtbij te begeleiden als een pragmatische maar innovatieve partner. »

Cegeka ondersteunt klanten in hun ICT-noden, met een sterke expertise in multicloud diensten. Het levert ook in house experts in domeinen waar kennis schaars is door de war for talent. Vanuit een diepgaande kennis van de business van de klant en hun specifieke noden ondersteunt het klanten op verschillende domeinen. Zo biedt Cegeka unieke flexibele cloud oplossingen, applications, digital en mobile development, maar ook BI, microsoft business solutions en professional services. Het ziet hier een sterk stijgende trend naar outsourcing van zowel infrastructuur als application omgevingen. Daarnaast investeert Cegeka al jaren in innovatieve technologieën als blockchain, Internet of Things, big data, augmented reality en artificiële intelligentie.

Yin Oei volgt in haar nieuwe functie Marc De Groote op, die zich binnen Cegeka zal toeleggen op application development op Europees niveau.