Op donderdag 14 juni wordt restaurant Chez Vincent in Brussel voor een dag omgetoverd tot mayonaiserestaurant. Tijdens de lunch kan je dan de 101 beste mayonaises ontdekken. De recepten werden ingezonden door consumenten uit heel België en geselecteerd door Vandemoortele-chefs. Stuk voor stuk mayonaises met een twist. En hoe kan je deze Belgische klassiekers beter proeven dan met die andere klassieker: frietjes met biefstuk. Afgelopen maand konden alle Belgische consumenten hun eigen mayonaise maken en hun geheime recept prijsgeven op www.101mayonaises.be. De beste recepten zijn nu verkozen door de Vandemoortele-chefs. En kunnen niet alleen voor een dag exclusief geproefd worden in restaurant Chez Vincent, ze verdienen ook een plaatsje in een mayonaisekookboek.
Vacature Junior Art Director - Bridgeneers
Bridgeneers is op zoek naar een Junior Art Director om ons creatieve team […]
Strategic Director - Wavemakers
Welkom bij Wavemakers Bij Wavemakers hebben we een passie voor baanbrekende PR en […]
Hoofd Communicatie - UGent
Context Ben jij een ervaren communicatieprofessional met een strategische visie en sterke leiderschapskwaliteiten? […]
Responsable du développement commercial et marketing H/F - Réseau des Médias de proximité (FR)
APPEL A CANDIDATURES Le Réseau des Médias de proximité recrute un.e « Responsable […]