Op donderdag 14 juni wordt restaurant Chez Vincent in Brussel voor een dag omgetoverd tot mayonaiserestaurant. Tijdens de lunch kan je dan de 101 beste mayonaises ontdekken. De recepten werden ingezonden door consumenten uit heel België en geselecteerd door Vandemoortele-chefs. Stuk voor stuk mayonaises met een twist. En hoe kan je deze Belgische klassiekers beter proeven dan met die andere klassieker: frietjes met biefstuk. Afgelopen maand konden alle Belgische consumenten hun eigen mayonaise maken en hun geheime recept prijsgeven op www.101mayonaises.be. De beste recepten zijn nu verkozen door de Vandemoortele-chefs. En kunnen niet alleen voor een dag exclusief geproefd worden in restaurant Chez Vincent, ze verdienen ook een plaatsje in een mayonaisekookboek.
PR/PA Manager - Recupel
Ben jij dé PR/PA Manager die de stem van Recupel wilt zijn? Wil […]
Head of Digital - Bridgeneers
We zoeken een ervaren digitaal specialist die bruggen kan bouwen tussen klanten en […]
Creative Director - Impuls Communicatie
Groeien, dat doen we samen. Met ons team, met onze klanten én met […]
ACCOUNT EXECUTIVE - LIQUID BRUGGE
We zijn op zoek naar een account executive om ons commerciële team te […]