Christine Brone verlaat PHD Media België

News / People

Christine Brone, managing director van PHD Media België, zal na 8 jaar aan het roer te hebben gestaan, het bedrijf verlaten. Ze blijft bij PHD tot einde maart, waarna ze wat tijd voor zichzelf zal nemen. PHD Media België is in 2015 gestart, met Telenet (Liberty Global) als een van hun eerste klanten. Vandaag de dag is PHD de thuisbasis van 23 nationale en internationale klanten, die meer dan 50 merken vertegenwoordigen. Dit zorgt ervoor dat het bureau na een stevige groei de afgelopen jaren positie 8 bekleedt binnen de UMA-ranking. "Dit is te danken aan jarenlange toewijding van Christine en haar team," aldus Guy Gelaude (CEO OMG). "Het stelt ons in staat om voort te bouwen op een solide basis, en de missie van PHD Media België verder te realiseren, namelijk het creëren van strategische inzichten en mediacampagnes die adverteerders vooruithelpen ten opzichte van hun concurrenten. Onder haar leiding is PHD Media Belgium erin geslaagd om een organisatie uit te bouwen met een sterke cultuur waarin talent centraal staat. We bedanken Christine voor haar vele bijdragen aan PHD en wensen haar het beste voor de toekomst."

”Vandaag laat ik een sterke organisatie achter met een solide managementteam dat PHD Media België naar het volgende niveau zal tillen, iets waar ik erg trots op ben. Deze beslissing was niet makkelijk en is niet overhaast genomen. Al langer wou ik een stapje terug zetten, maar in dit vak en met mijn passie voor wat ik doe,  ga je er 300% voor of niet. Ik wil de volgende generatie alle zuurstof en ruimte geven om hun talenten voluit in te zetten terwijl ik mijn batterijen terug oplaad. PHD en de mensen die de afgelopen jaren mee gebouwd hebben, zijn me zeer dierbaar en sluit ik diep in mijn hart," aldus Christine Brone.

De rol van managing director zal worden overgenomen door Jo Ringoet en het managementteam bestaande uit Matthieu Coulange en Neil Vincent.