Coca-Cola viert 90 jaar in België met interactieve expo


Marketing / News

coca-cola90 jaar geleden bottelde en verkocht Antwerpenaar Gustave Van Gansen zijn eerste kratjes Coca-Cola in België. Het was het begin van een boeiende evolutie van Coca-Cola in ons land, met tal van nieuwe producten die gelanceerd werden, opvallende reclames op radio en televisie en verschillende vestigingen die het licht zagen. Om die jarenlange Belgische relatie te vieren kan u drie weekends lang een unieke expo bezoeken in de hoofdzetel van Coca-Cola in Anderlecht. ‘90 jaar Coca-Cola. Een Belgische Love Story’ opent zijn deuren op zaterdag 24 februari. De expo besteedt onder meer aandacht aan de prille beginjaren, aan de verschillende Belgische vestigingen, aan hoe het merk reclame maakte, hoe het inspeelde op sport- en muziekevents, maar ook hoe het bezig is met duurzaamheid en welke innovaties er aankomen in de volgende jaren.
coca-colaLaura Brems, communicatiemanager bij Coca-Cola Services: « Met deze expo willen we zowel wie gewoon nieuwsgierig is als wie diehard fan is van onze merken een overzicht geven van wie we zijn en wat we doen in België – en vooral van hoe we geëvolueerd zijn naar het Coca-Cola van vandaag: een bedrijf met maar liefst 17 verschillende merken* in België dat continu innoveert om tegemoet te komen aan de smaak en voorkeuren van de Belgen. De expo ’90 jaar Coca-Cola. Een Belgische Love Story’ is dan ook de perfecte gelegenheid om alle facetten te ontdekken van ons verleden, ons heden en zeker ook onze toekomst. »
coca-colaDe expo is drie weekends open voor het grote publiek. De openingsweekends zijn zaterdag 24 en zondag 25 febuari, zaterdag 3 en zondag 4 maart en zaterdag 10 en zondag 11 maart - telkens van 10 tot 17 uur. Registeren voor de expo kan via Facebook.