Compliment complementair met Air

Budgets / News

Compliment, een Brusselse start-up die online gepersonaliseerde oplossingen voor voedingssupplementen aanbiedt, koos voor Air als strategische partner om de groei van de onderneming te begeleiden.

Na een eerste overtuigende ervaring met gedeeld parkeren (Sharemypark), hebben de twee Brusselse ondernemers William Detry en Victor Boels zich gelanceerd in de voedingssector met Compliment, een gepersonaliseerd programma van voedingssupplementen. Na een analyse van de zwaktes en sterktes van de sterk groeiende markt van voedingssupplementen kozen de heren voor echte disruptie: het skippen van tussenschakels voor een beter kosten- en distributiebeheer, totale transparantie in een eerder ondoorzichtige markt en een abonnementsmodel met een nieuwe doorgedreven wetenschappelijke begeleiding in een markt waar een standaardaanbod de norm is. De start-up wist zo de aandacht te trekken van het publiek en van investeerders zoals Jean Zurstrassen (Skynet, Keytrade) en Nicolas Debray (Semetis, Hakacia).

Om het hoofd te kunnen bieden aan de snelle groei sloot Compliment een fundraisingcampagne en een samenwerking af met Air. “Wat ons betreft heeft Air de beste track record als het gaat om merken bouwen in België. Met namen zoals Dior, Kenzo, VOO, Delhaize, BMW, enz… zitten we in goed gezelschap,” zegt William Detry. Victor Boels gaat verder: Bij Air new generation hadden we onmiddellijk die klik. Ze houden van ons product, begrijpen ons merk en delen onze ambities. We willen samen met hen groeien en van Compliment een Digital Native Vertical Brand (DNVB) maken dat een echte meerwaarde biedt.”

“Compliment is voor ons een perfecte match en een super belangrijke digital native klant: met hen duiken we voluit in de economie van morgen en de “Direct to consumers”. We willen hen helpen om een heel grote klant van Air te worden,” besluit Renaud Goossens, experience director van Air.