Consumer Understanding Belgium (CUBE) organiseert 2de congres

Agenda / Communication / News / Research

Cube congress 2019Nadat Febelmar en BaQMar de marktonderzoekssector vorig jaar verraste door hun krachten te bundelen en samen verder te gaan als Cube (Consumer Understanding Belgium), houdt het op 28 februari 2019 haar tweede congres in het NH Bloom Hotel Brussels. De ambities van Cube blijven groot. Net zoals vorig jaar is het doel om niet louter mensen uit de marktonderzoekssector aan te trekken. Ook dit jaar zal Cube als een ‘connected hub’ fungeren voor mensen met eenzelfde passie; een passie voor ‘consumer understanding’.
Het thema voor dit jaar luidt als volgt: “Humanizing data in a digital world'. Hoe kunnen bedrijven, in deze ontzettend snel veranderende wereld, begrijpen waar ze aan toe zijn? Een markt die alsmaar meer door digitale technologieën wordt gedreven en die de markt blijft verdelen. Op dit Cube -ongres zullen de aanwezigen verder een blik geworpen krijgen over hoe ‘customer centricity’ of klantgerichtheid anno 2019 is geëvolueerd. Hoe kunnen bedrijven hun klanten verbonden houden in dit typerende digitale tijdperk en hoe stelt data ons in staat om klantgerichte benaderingen te ontwikkelen die succes blijven stimuleren? Veel boeiende vragen maar vooral.. hoe kan data in deze digitale wereld opnieuw wat vermenselijkt worden?
Kijkend naar de affiche van het aankomende Cube congres, wordt het programma dit jaar over een andere boeg gegooid. Naast de gebruikelijke ‘pitches’ en een speech van huidige ESOMAR-president Joaquim Bretcha, zullen er nog twee andere grote namen de revue passeren. Zo kruipt Danone Waters zelf op het podium en komt er daarnaast een Best of Esomar Case aan bod rond een experiment met Coca-Cola. Maar wat vooral opvalt, is de ietwat ongebruikelijke afsluiter. Tijdens een ware ‘battle’ zullen twee sprekers hun meest gewichtige argumenten in de strijd werpen met als doel het publiek van hun eigen opvatting rond ‘Data versus Human’ te overhalen. Kortom, het wordt een namiddag om naar uit te kijken!
Graag nog een plaats bemachtigen? Ga dan naar de webite van Cube en bestel uw ticket online.