Content Connections heeft prijs

Flanders Today

Awards / News

CMA

Jaarlijks vinden de Content Marketing Awards (CMA) plaats, georganiseerd door het gezaghebbende Content Marketing Institute te Cleveland. Uit een berg inzendingen worden prijzen uitgereikt voor 's werelds beste projecten inzake content marketing. Denk aan de Oscars, maar dan voor de wereld van content marketeers. Mediahuis Content Connections is de enige Belgische winnaar op deze prestigieuze internationale wedstrijd.

Vorig jaar sleepte Content Connections twee prijzen in de wacht: een eerste prijs voor MARK Magazine in de categorie 'best native advertising/sponsored client' en een tweede voor Mediazine in 'best retail magazine'. Dit jaar is Content Connections met de publicatie Flanders Today winnaar in de categorie 'Government Publication' - vertaald: 'Beste Overheidspublicatie'.

Flanders Today is een Engelstalig magazine dat buitenlandse beleids- en opiniemakers informeert over Vlaanderen en daarbij de brug slaat tussen de Vlaamse actualiteit en de activiteiten van de Vlaamse overheid. Sinds 2014 geeft Content Connections Flanders Today uit in opdracht van het Departement Internationaal Vlaanderen. Flanders Today profileert zich bewust niét als een promotioneel project maar als een volwaardige nieuwsbron die uitgegroeid is tot een betrouwbare nieuwsbron.

Flanders Today