Creatief directeur voor Prophets

Guido Goffeau

Communication / Crea / Innovation / News / People

Guido Goffeau 2

Guido Goffeau gaat aan de slag als creatief directeur van  Prophets. Hij zal er een multidisciplinair team van creatieven en technologen inspireren. Daarnaast treedt hij er tot het managementteam. Met de komst van Guido Goffeau tilt het Antwerpse bureau zijn creatief departement naar eigen zeggen een niveau hoger.

“Wij zijn heel blij met de komst van Guido," zegt Björn Joos, medeoprichter van Prophets. "De voorbije jaren heeft Prophets een stevige reputatie opgebouwd op strategisch en technologisch vlak. De komst van een ervaren creatief directeur als Guido zal ons nu ook creatief mee op de kaart zetten. Dit is een nieuwe stap in onze evolutie naar leading agency met digitaal DNA." Ook Guido Goffeau is uiteraard enthousiast. "Bij mijn eerste contact met Prophets had ik onmiddellijk een goed gevoel," vertelt hij. "Het is een bureau dat technologie en creatie op een relevante manier combineert. Een verhaal waar ik graag aan mee schrijf."

Inmiddels zijn de eerste campagnes waar Guido aan heeft meegewerkt, onder meer voor Crelan, Fairtrade Belgium en VLAM, bijna klaar om op wereld te worden losgelaten.