CREATIVE BELGIUM AWARDS 2022: entries are open

Awards / News

Vanaf vandaag kunnen bureaus inschrijven voor de Creative Belgium Awards –editie 2022. Creative Belgium bekroont hiermee het beste Belgische creatieve werk in communicatie van 2021. 

Om het gemakkelijker te makenje werk in te zenden, is de  entry site  vernieuwd. Ontworpen om de awards toegankelijker te maken en minder tijdrovend... Alle informatie" die je nodig hebt om in te sturen zoals de categorieën en entry-vereisten kan je terugvinden in de entry kit. Download de entry kit en stuur hier in.

Weet je niet zeker in welke categorie in te sturen of heb je problemen bij een inzending? Op 20 januari 2022 organiseert Creative Belgium een online infosessie. Inschrijven kan hier. Nog even meegeven dat leden van Creative Belgium €80 korting hebben per inzending. Freelancers en one-person shops komen ook dit jaar in aanmerking voor een verlaagd tarief - afhankelijk van aantal inzendingen en categorieën.

Belangrijke data

10.01 Entries are open
20.01 Infosessie (zoom)
01.03 Entry deadline

15.03 Uitgestelde entry deadline

02.05 Juryweek

Als de maatregelen het toelaten zal de prijsuitreiking plaatsvinden op 3 juni 2022 in het Casino van Knokke. En o ja: de #CBA22 campagne wordt dit jaar ontworpen door het duo Vrints- Kolsteren.