Creative Belgium op zoek naar talent

New Talent Award

Awards / News

New Talent 2018_beeldOok dit schooljaar zal Creative Belgium samenwerken met de D&AD Foundation voor de derde editie van de New Talent Award 2018. Belgische studenten en pas afgestudeerden kunnen deelnemen aan de New Talent Award 2018 en krijgen zo meteen hun deelname aan de New Blood Competition.

17 echte briefings voor 17 echte internationale merken staan klaar voor de volgende generatie creatieve talenten om zich te bewijzen. Slechts 1 team kan de New Talent Award 2018 winnen. De 17 briefings vragen ook elk verschillende talenten: graphic design, copywriting, concept, digital, film, etc. Voor iedereen is er wel een briefing. D&AD en Creative Belgium stellen een “School Pack” ter beschikking voor de scholen en docenten. Daarin staat alle informatie om de briefings goed te doorlopen en een keuze te maken. En ook dit jaar kunnen de studenten rekenen op de steun en kennis van een mentor agency. De corporate members van Creative Belgium staan ter beschikking om de studenten aan te sturen onder het motto “learn from the best and increase your potential to win”.

New Talent AwardIn mei 2018 zal een Belgische jury van vakmensen zal 3 shortlists en 1 winnaar uit alle Belgische inzendingen belonen. De jurering van de New Blood pencils zal plaats vinden in Londen.