Creative Belgium opent Radio School

Innovation / Media / News

Logo radioschoolCreative Belgium lanceert Radio School, een online radiocontentplatform met boeiende artikels, must hear-cases, inspirerende gedachten en praktische oefeningen rond radiocreativiteit. Het is een tool die (jonge) creatieven helpt betere radioreclame te maken. De content is geschreven door creatieven uit het vak en mensen die een hart hebben voor radio en dat alles met de steun van Var.

Het initiatief biedt een antwoord op de vaststelling dat studenten tijdens hun opleiding nauwelijks werken rond creatieve radiobriefings. Met Radio School krijgen niet alleen docenten content en praktische oefeningen, maar kan elke creatieveling zich een beetje bijscholen. Dergelijke initiatieven kunnen we alleen maar aanmoedigen!

Radio School is ontstaan vanuit het structureel partnership dat Creative Belgium heeft met Var en is er voor iedereen die nood heeft aan inspiratie, goede voorbeelden en praktische oefeningen om de beste spot ooit te maken. Meer details over Radio School vind je op www.creativebelgium.be/radio-school.

En dan dit nog: Creative Belgium organiseert op donderdag 20 april een Radio Session Workshop voor iedereen die van dichtbij betrokken is bij het maken van creatieve radio. De Workshop wordt gehost door The Brainery van ACC Belgium.CB_radioschool_A2_NL