CREATIVE STUDIO WOOGIE: “DANSEN ALSOF NIEMAND KIJKT”

Communication / News

Woogie begon als een samensmelting van de talenten van Bertrand Brach, nu artistiek directeur, en Stéphane Hallet, zijn voormalige collega bij Secoforma en commercieel directeur van de creative studio. Het duo heeft een lange gedeelde geschiedenis en werkt al 10 jaar samen. Hun modus operandi: plezier maken! En dansen alsof niemand kijkt.

In het hart van de Dansaertwijk, waar tal van start-ups gevestigd zijn, hebben ze hun nieuwe cocon gevonden. In een open ruimte op de derde verdieping ontmoeten zeventien van hen - tussen 23 en 45 jaar oud -  elkaar voor koffie, een babbel, brainstorms, co-creaties enzovoort. Om Woogie te bereiken, neem je best de fiets of de metro. De chique wijk aan de oevers van het kanaal herbergt een groot aantal bedrijven die inspelen op de meest artistieke trends van de hoofdstad. De nadruk ligt op lokale producten. Ook goede relaties onderhouden met naburige bedrijven zoals Kline en het Brussels Beer Project is belangrijk.

Hier moet je een 'touch' weten te verdedigen en uitdaging met waarden weten te combineren. De locatie was dus een perfecte match voor het ondernemersduo Bertrand Batch en Stéphane Hallet, dat gedreven wordt door diepgewortelde overtuigingen en een sterke liefde voor home made. Het doel van het centrum dat ze nu betrekken en dat gefinancierd wordt door de Stad Brussel, is om een helpende hand te bieden aan startende bedrijven, zoals architecten, videogameontwikkelaars, ambachtslui en communicatoren.

(...)

Lees het volledige artikel hier of in PUB Magazine