Breakfast Session: begeleid bezoek aan ideeënfabriek

Agenda / Communication / Media / News

75ed96f8-91a7-4c41-b852-1f1330d4b5bcHaal een ideënfabriek in huis! Hoe? Cultiveer de creatieve intelligente van uw team, dat is het thema van de volgende Breakfast Session by PUB, met Philippe Brasseur aan het stuur. En leuk nieuws: elke deelnemer krijgt het geweldig amusante ideeënboekje van Philippe Brasseur en Thomas Baas mee naar huis!
Een recent onderzoek van IBM onder leidinggevenden toont aan dat creativiteit een van de drie essentiële vaardigheden is voor elke manager, gezien de complexiteit van de wereld en de evolutie ervan. Concreet: zijn er, wat intelligentie betreft, verschillende vormen van creativiteit? Wat zijn de verbanden tussen creativiteit en innovatie? Is iedereen in staat om creatief te zijn? Zijn er effectievere benaderingen dan brainstormen om echt originele én relevante ideeën te produceren? Met nare woorden: hoe 'beheert' u de creativiteit van uw team, uw bedrijf? De Breakfast Session by PUB van maandag 24 juni wordt een participatieve bijeenkomst en geeft u zeer concrete sleutels om dagelijks 'bewust creatief' te worden.
Deze Breakfast Session zal worden geleid door Philippe Brasseur, voormalig reclamemanager en uitgever van uitgaven voor de jeugd (Averbode), groeide uit tot consultant in creativiteit in de wereld van het bedrijfsleven en het onderwijs. Hij is de auteur van talrijke boeken over creatief denken (zoals 'Manuel de pensée géniale' en 'La grande fabrique à idées', Casterman), is ook expert bij de (Franse) Association pour le Progrès du Management.
COUV_LA_GRANDE_FABRIQUE_small

Praktisch

Wanneer? Op 24 juni 2019 van 8uur tot 10.30 uur
Waar? PUB House, Arianelaan 5, B-1200 Brussel
Hoe? Gratis parkeren kan aan Arianelaan en Caméléon. Met Bus 45 (St Vicentius, Permeke) of 79 (Schuman), halte Ariane.
Info: laetitia.fervaille@pub.be
Tarief: Early Bird (tot en met 14.06.19): PUB Member - 60€, Niet-Abonnee - 150€. Normaal (vanaf 15.06.19): PUB Member - 120€, Niet-Abonnee - 240€. 3 Sessies Formule: PUB Member - 150€, Niet-Abonnee - 300€. Prijs excl. BTW.