🏆 Deadline nadert voor cases BOCA

Agenda / Awards / News

Na twee succesvolle edities slaan Custo en ACC opnieuw de handen in elkaar voor de derde editie van de Best Of Content Awards. Ook dit jaar roept men alle bureaus, klanten en mediahuizen op om hun beste content cases van het voorbije jaar in te schrijven, en zo kans te maken op een BOCA. De Best of Content Awards worden georganiseerd door Custo, de vereniging van de contentmarketingbureaus, onder de koepel van ACC (Association of Communication Companies). Na geslaagde edities in 2018 en 2019, belooft ook de derde editie een unieke avond te worden, waarin de beste content marketeers in de bloemetjes gezet worden.

Opnieuw zijn de awards opgedeeld in twee onderdelen. Enerzijds zijn er de Content Marketing Awards, die uit 4 algemene en 5 specifieke categorieën bestaan. Daarnaast wil Custo ook craftsmanship in de sector promoten met de Content Craftsmanship Awards, die in 22 categorieën creativiteit en innovatie in specifieke onderdelen van het vak belonen.

Vanaf nu kunnen bureaus hun beste content cases indienen op www.bestofcontent.be. De deadline ligt op maandag 16 maart. De BOCA Night vindt plaats op 14 mei 2020 in het Kasteel van Terblock (Sint-Jansdreef 2, 3090 Overijse), samen met de 30steeditie van de Best of Activation Awards.