D-artagnan en Unilin Group verleggen grenzen met de Unimpossibles

Crea / News

Niet kunnen? Niet lukken? Te moeilijk? Daar geloven ze bij Unilin Group niet in. Waar anderen obstakels zien, zien zij mogelijkheden. Daarom pakken Unilin Group en D-artagnan uit met de Unimpossibles: een nieuwe employer branding- en rekruteringscampagne voor de komende jaren.

Unilin Group is een wereldspeler in isolatie, platen en vloeren, onder andere bekend van merken als Quick-Step en Pergo. Investeren in gepassioneerde mensen is voor Unilin Group topprioriteit. Daarom gaan ze samen met D-artagnan op een creatieve manier op zoek naar 350 extra collega’s voor divisies over de hele wereld.

De nieuwe medewerkers moeten echte grensverleggers zijn. Ondernemende profielen die blijven proberen tot ze hun doel hebben bereikt. In samenwerking met productiehuis Wenneker maakte D-artagnan een filmische campagnevideo waarin de eigen medewerkers hun eindeloze drive en doorzettingsvermogen laten zien.

De campagne wordt in een eerste fase internationaal uitgerold naar eigen medewerkers. Erna kan de zoektocht naar nieuwe Unimpossibles beginnen en is de video te zien in de cinema, op addressable tv en sociale media.

Ontdek de campagne op www.unimpossibles.com.