D-Sense, M-Eye en Train-Time versmelten tot Volt

Communication / News

D-Sense, M-Eye en Train-Time bundelen 27 jaar ervaring onder de nieuwe organisatie Volt. Het nieuwe bureau is een partnership tussen drie gepassioneerde ondernemers, gebonden door éénzelfde missie: bedrijven en organisaties helpen om échte fans te creëren. “Uit onze onderzoeken weten we dat 95% van de bedrijven zegt dat ze klantgericht zijn en dat slechts 8% van de klanten hier hetzelfde over denkt,” vertelt CEO Stijn Preuveneers. “Tegelijk zou 52% van de werknemers die tevreden zijn over hun huidige werkgever toch veranderen indien ze elders een beter aanbod krijgen.”

“Daarom is het de missie van Volt om klanten en medewerkers bewust te doen kiezen voor bedrijven die excelleren. Zodat alle partijen een hoge toegevoegde waarde ervaren en we met Volt kunnen bijdragen aan een gelukkigere samenleving,” verduidelijkt partner Peter Van Welden.

Wat in 2003 begon met de oprichting van D-Sense als strategisch adviesbureau, is - door de samensmelting met M-Eye en Train-Time - uitgegroeid tot een one-stop-partner die bedrijven helpt een leidende positie in te nemen in hun markt. “We ondersteunen in het maken van duidelijke strategische keuzes, helpen bedrijven begrijpen hoe hun markt en klanten evolueren met slimme onderzoeksmethodes en brengen tenslotte de hele organisatie in beweging door de juiste competenties te trainen en coachen. Het is door deze synergiën dat we als one-stop-partner positieve impact hebben op de strategische doelstellingen van onze klanten,” aldus Preuveneers. En waarom Volt? Die naam is een verwijzing naar de energie die vrijkomt als bedrijf, medewerker en klant elkaar gevonden hebben en elkaar aanvullen. Maar ook het proces ernaartoe zorgt voor energie. Het zorgt voor positieve spanning, want als je open naar elkaar luistert, creëer je een win-win. Dit alles doet VOLT met haar team van 13 medewerkers vanuit haar nieuwe kantoren te Rotselaar. De partners zijn Peter Van Welden, Stijn Preuveneers en Bran Van Welden.