Dallas plugt in met Numobi

Crea / News

Numobi, een fonetische samenvoeging van ‘new’ en ‘mobility’, is het nieuwe producten- & dienstenpakket ‘charged by’ Engie en Arval. De naam voor het nieuwe merk werd bedacht door Dallas Antwerp. Met ‘Plug into the new mobility’ lanceert het Antwerpse bureau de leasingformule die van elektrisch rijden het nieuwe normaal (the new mobility) moet maken. 

In het pakket zitten een leasewagen naar keuze, plus een laadstation thuis of/en op het bedrijf en de installatie ervan, onderhoud, banden, verzekering en road assistance. Daarmee wil Numobi de markt voor e-mobility openbreken.

“Dallas Antwerp wist ons te overtuigen met een doordachte en resultaatgedreven merkstrategie, een eigentijdse naming & branding én hun digitale inbound expertise om leads te scoren,” vertelt Bart van der Pluym, managing director van Numobi. Het merk wordt gelanceerd via een interactieve online quiz: The Smart & The Curious. Een ironische knipoog naar het universum van The Fast & The Furious maar dan voor slimme rijders in plaats van stoere racers,” voegt Stijn Gansemans, creatief directeur van Dallas, eraan toe. De campagne plugt in op social media vanaf 8 januari en via numobi.eu.

Credits
Client: Numobi
Contact client: Bart van der Pluym, Piet Cortier
Agency: Dallas Antwerp
Creative Director: Stijn Gansemans
Creatives: Stijn Gansemans, Sofie Verbruggen
Lead Strategy: Olivier De Laet
Content Strategy: Jan Algoed
Content Copywriter: Annelien Boens, Marita Daenekindt
Client Service Director: Annelies Florquin
Content & Project Manager: Isabel Artoos, Alizé Min
Conversion Expert: Jasper Wouters, Suraiya Kienen
Social Media Expert: Lislot Saerens
Branding & Design: Timothy Helmer, Erika Kongs
Online & Motion design: Charlotte Dua
Website development: Lunar Gravity
Film Production: Dallas Antwerp
Sound Production: R.A.F., La vita e Media