David Goffin slaat balletje met Optima

Marketing / News

PHOTO: CORINNE DUBREUIL WWW.CORINNEDUBREUIL.COM corinnedubreuil@yahoo.fr +33663244070

PHOTO: CORINNE DUBREUIL

Optima en tennisser David Goffin ondertekenden deze week een driejarig partnerschap. De winnaarsmentaliteit van Goffin, momenteel 13de op de ATP ranking, maakt hem de geknipte ambassadeur voor Optima, marktleider in financiële planning.

David Goffin (25) is momenteel in Monaco voor het graveltoernooi van Monte Carlo. Tussen de wedstrijden en trainingen door ondertekende hij de nieuwe sponsordeal. De komende drie jaar zal het logo van Optima, de marktleider in financiële planning, over de hele wereld zichtbaar zijn. “We zijn bijzonder blij en trots met deze deal,” zegt Danny De Raymaeker, CEO van Optima. “Goffin past perfect bij ons: hij is een gedreven winnaar, met zeer veel potentieel. We kijken echt uit naar deze samenwerking. Hij was al een geknipte ambassadeur voor ons land als boegbeeld van het Davis Cup team bijvoorbeeld, en is dat nu ook voor Optima.”

De sport- en zeker de tenniswereld en Optima hebben reeds jaren een nauwe band. De marktleider in financiële planning met roots in Gent (en ondertussen actief in het hele land) organiseert deze zomer al voor de 7de keer de Optima Open, het tennistoernooi in Knokke, waar deze zomer opnieuw ronkende namen zoals John McEnroe op de affiche staan. Optima zorgt ook voor financiële planning van diverse sporters, en dit onder begeleiding van gewezen topbasketbalspeler Tomas Van Den Spiegel. Recent nog werd deze tak van Optima (vroeger Athlete Support) omgedoopt tot Sportsfin.Optima