De Belgian Communication Summit 2020 komt eraan

Agenda / Communication / News

  • 24/11/2020 17:30
  • Online!

, de Belgische vereniging van communicatiedeskundigen, organiseert op 24 november vanaf 17u30 haar jaarlijkse Belgian Communication Summit. Een tijdje geleden al besliste de raad van nestuur van C² om de Summit voor het publiek volledig online te organiseren, en dat komt in de periode van een tweede  lockdown handig van pas. En vanuit de Proximus Lounge in Brussel uitzenden is een garantie op goede technische kwaliteit.

Het thema van de Summit staat dit keer zeer dicht bij de realiteit van vandaag: “hoe gaan leiders om met onverwachte maatschappelijke en economische wendingen, en hoe communiceren zij hierover?” De inleidende presentatie komt van de gerenommeerde futuroloog Raphael Thys en wordt gevold door een boeiend panelgesprek met niks dan CEO’s: Guillaume Boutin van Proximus, Thierry Geerts van Google, Gaëtan Hannecart van Matexi, Marie-Pierre Fauconnier van Sibelga, Yvan Verougstraete van Medi-Market en Mimi Lamote van Mayerline. Dit gesprek wordt in goede banen geleid door bekend gezicht Ilse Devis. Na het panelgesprek is er ruim tijd voor vragen en opmerkingen van het virtueel publiek.

Meer informatie over onder andere de deelnameprijs en de inschrijvingsmodaliteiten vindt u op www.csquare.be. Alle deelnemers ontvangen thuis ook een geschenkenbox, met de steun van sponsors Proximus, Belga Go Press, Smart PR, Prezley en Mediaspecs.