De puntjes op de i van de Zoute Grand Prix

Crea / News

le zoute rally panama knokkePracht, praal, prestige: ze blijven verbonden met de Zoute Grand Prix, het oldtimerevent dat naar jaarlijkse gewoonte begin oktober plaats vindt in Knokke-Heist. Voor het derde jaar op rij tekende Panama Events in samenwerking met Zoute Events voor de productie, VIP hospitality en coördinatie van deze happening.
zoute rally 2019 panamaMet name de Marquee op het Albertplein, de Drivers Club op de Zeedijk en de VIP Marquee op de Royal Zoute Golf Club werden door Panama Events op- en afgebouwd en van A tot Z aangekleed en ingericht. Een team van 20 medewerkers stond vervolgens gedurende vier dagen in voor het ontvangen en begeleiden van zo’n 7.500 VIP’s, gasten, genodigden, partners en sponsors. Daarnaast nam het ook de catering-cooördinatie, signalisatie en mobiliteit voor haar rekening en bouwde het voor haar klant Jaguar op het Albertplein een afzonderlijke stand waar eveneens vier dagen lang dealers en klanten ontvangen, begeleid en van alle nodige info voorzien werden.
zoute rally 2019 panamaDe eyecatcher was opnieuw de Marquee. De VIP-tent werd volledig in het hout ingekleed en vervolgens afgewerkt met glas en smeedijzeren ramen en deuren. Panama Events werkte de tent zo uit dat ze qua stijl perfect aansloot op het traditionele clubhouse en dankzij de gekozen kleurenspots opging in de omliggende natuur. Het resultaat was een visueel spektakel waarbij interieur en exterieur in elkaar overliepen.