De star campaign van Jonas Marysse

Crea / News

Naar aanloop van de Creative Belgium Awards op 5 juni 2020 zet Creative Belgium vanaf 14 februari alweer een aantal leden met hun favoriete campagne van 2019 in de kijker. U kent ze waarschijnlijk als de love campaigns, maar dit jaar werden ze gedoopt tot de star campaigns, volledig in het thema van de Creative Belgium Awards 2020. 

De star campaigns is een serie van filmpjes waarbij telkens iemand uit de sector aan het woord wordt gelaten over zijn/haar star campaign van het afgelopen jaar: dé campagne waarvan je zegt: “Ik wou dat ik ze zelf bedacht of gemaakt had.” Het moet dus gaan om een campagne van een ander bureau. Deze reeks love campaigns 2020 werd gemaakt in samenwerking met Hurae.

Great Beer Travels van TBWA Belgium voor Stella Artois is de star campaign van Jonas Marysse, art director bij Lucy. De out of home-campagne vertrekt vanuit de insight dat wij Belgen bekend staan om ons bier, en dat van al die Belgische bieren Stella het meest iconische, maar ook het meest verspreide bier wereldwijd is.   

Credits
Client: AB Inbev - Stella Artois 
Contacts: Rob Goossens , Josse Peremans, Arnaud Hanset 
Agency: TBWA 
CD: Jeroen Bostoen
Strategic Director: Kristof Janssens 
Creation: Pieter Claeys
Creation: Wouter Pardaens
Creation: Roxane Schneider
Creation: David Maertens
Account Team: Jochen De Greef, Max Fauconnier, Rosemarijn Bol Raap 
Design: Sébastien Bontemps, Christophe Liekens 
Research: Wouter Pardaens, Yves Van Hacht 
Studio: Patti Secci, Annick Cohen 
Art Buyer: Elly Laureys 
PR Creative: Kenn van Lijsebeth