Universem voorspelt toekomst van SEO in België

Agenda / Communication / News

  • 06/10/2020 11:00
  • Online

Voor het tweede jaar op een rij organiseert het digital marketing bureau Universem SEO Next Gen, een event dat zich helemaal toespitst op SEO (search engine optimisation). Tijdens vier verschillende sessies stellen internationale experten u de belangrijkste nieuwe SEO-trends en -inzichten voor. In tegenstelling tot de eerste editie opteerde Universem dit jaar, om de gekende redenen, voor een online uitgave. De sessies vinden telkens plaats op dinsdag, om 11u (op 6, 13, 20 en 27 oktober).

Onder meer Fernando Angulo van SEMrush en Bastian Grimm (verkozen tot ‘Search Personality 2019’) van het Duitse digital marketing bureau Peak Ace zullen enkele recente SEO-topics en -tips presenteren. Daarnaast zal ook de energieleverancier MEGA, samen met twee Universem-experten u een interessante en onthullende kijk op hun verschillende campagnes geven, en doet ook de SEO-consultant Amandine Dethier een hele boel SEO-tips rond website-migraties uit de doeken.

PROGRAMMA SEO NEXT GEN 2020

Di 6 okt (11u00)
How to make the migration of your website a strategic success
Amandine Dethier (Universem)

Di 13 okt (11u00)
The state of SEO in Belgium today
Fernando Angulo (SEMrush)

Di 20 okt (11u00)
Customer case Mega - SEO, SEA and the electricity between them
Gaëtan Malfeyt (Mega) met Hubert de Cartier & Corentin Donneaux (Universem)

Di 27 okt (11u00)
e-Commerce SEO Reloaded!
Bastian Grimm (Peak Ace)

Alle presentaties zullen in het Engels gehouden worden. Sébastien François, co-founder van Universem, is erg enthousiast over het programma van deze tweede SEO Next Gen: “Een kwaliteitsvolle webinar-reeks, niet enkel voor SEO-specialisten, maar ook interessant en bruikbaar voor all-around marketeers.” Inschrijven kan vanaf nu en deelname is gratis.