Dealerdirect presenteert Ikwilvanmijnautoaf.be

Marketing / News

dealerdirect VL
Dealerdirect introduceert Ikwilvanmijnautoaf.be. Die nieuwe site profileert zich als een online-veilingplatform voor tweedehandsvoertuigen. Dealerdirect claimt dat de site een volledig veilig en anoniem kruispunt tussen particulieren en erkende autohandelaars is. In Nederland, waar Dealerdirect van start ging, bestaat de formule al sinds 2006.
Nadat de auto met alle vereiste informatie wordt aangemeld, krijgen klanten al na een dag een gratis waardebepaling toegestuurd,” belooft Dealerdirect. "Mensen kunnen hun auto dus laten schatten zonder dat hier een prijskaartje aan vast hangt. Indien men akkoord is met het bod, wordt de verkoop meteen in alle vertrouwelijkheid voltrokken. Nihil kosten dus voor de particulier, want ook de aanmelding en de eigenlijke verkoop van het voertuig zijn volledig gratis.
Dealerdirect zegt enkel met erkende autobedrijven samen te werken. Momenteel zijn er volgens de initiatiefnemers al 8.200 autobedrijven uit België, Duitsland en Nederland op Dealerdirect aangesloten.