Demonstr8 en Côte d’Or gaan voluit voor goud

Crea / News

Wanneer een gouden generatie Rode Duivels de kans krijgt om Europees goud te halen… Dan roepen we héél het land op om samen met onze nationale ploeg te scanderen en ervoor te gaan: We Go For Gold!

Côte d’Or als officiële partner van de Rode Duivels trapt samen met Demonstr8 de We Go For Gold-campagne af met een televisiespot waarin de Rode Duivels de natie belooft voluit voor het goud te gaan. De voetbalgekte wordt helemaal compleet: in de supermarkt krijgen alle Côte d’Or-producten een uniek gouden jasje en de hele campagne wordt ondersteund door een uitgebreid sociaal plan.

Niet alleen de Rode Duivels gaan voor het goud, ook de consumenten vallen in de prijzen. Wie online of tijdens één van de vele activaties de We Go For Gold-strijdkreet opneemt, maakt kans op tal van fantastische prijzen: zoals kickertafels, flatscreen tv’s en gesigneerde shirts. En zelfs Meet&Greets met je favoriete Rode Duivel. Daarbovenop kan je met de unieke codes op de verpakkingen elke 90 minuten online meespelen voor extra prijzen.

We Go For Gold is tot stand gekomen door Demonstr8 (concept & creatie), WhoKilledJoe (productie) en Mojuice (website development).

Credits

AGENCY: Demonstr8
CEO: Alain Manders
CD: Hans De Backer & Henri Shih
CREATION: Hans De Backer
CREATION: Henri Shih
CREATION: Nicolas Clarisse
STRATEGIC LEAD: Thomas Rubbens
PROJECT LEADER: Thomas Rubbens
ACCOUNT DIRECTOR: Joy Delagrange
CLIENT SERVICE DIRECTOR: Sven Rosius
PRODUCTION AGENCY: WhoKilledJoe
WEB DEVELOPMENT AGENCY: Mojuice