Denis de Groote (ex-Google) co-ceo JUSt. Agency

News

denis de grooteHet snelgroeiende Belgische socialmedia-bureau JUSt. Agency breidt zijn topmanagement verder uit en gaat voor een duo-aanpak met het aantrekken van Denis de Groote, ex-Google, als co-CEO in tandem met de huidige zaakvoerder Nico Tempelaere. JUSt.Agency werkt onder meer voor Proximus, Unilever, Lexus, Brussels Airport, Casa International en Sony Pictures.

JUSt.Agency bestaat deze zomer vier jaar en blijft verder bouwen aan het team en haar klantenportefeuille. Naast het aantrekken van extra conversation managers, account managers en een versterking van het creatief team, komt nu dus een co-CEO mee aan het roer om de groei te bestendigen. Denis de Groote heeft een indrukwekkende track-record als marketeer en bedrijfsleider bij onder andere L’Oréal, Coca-Cola, Bacardi-Martini, After, ABInbev en Bliss, de digitale productietak van het communicatiebureau Happiness. De laatste drie jaar werkte hij bij Google Belgium als head of agencies en YouTube country lead. Denis de Groote : “Onze wereld verandert in ijltempo. Hieraan actief meedoen begint bij zichzelf. Na een intens marketing en sales parcours in FMCG, heb ik vijf jaar geleden bewust gekozen om mijn digitale skills op scherp te zetten. Social media is een essentieel component van de digitale strategie van bedrijven en merken en JUSt.Agency biedt een bijzonder sterk inhoudelijk product met een top-notch team van digitale professionals. In opvolging van mijn recente verantwoordelijkheden bij Google wil ik samen met Nico helpen bouwen aan de digitale transformatie van onze bedrijven en JUSt.Agency op de kaart zetten als het leidend social media-bureau in België en in het buitenland.”

Nico Tempelaere licht toe: “De komst van Denis is voor de verdere ontwikkeling van JUSt een heel goede zaak. Om de toenemende vraag van bedrijven te kunnen blijven bolwerken is het belangrijk om een extra persoon naast me te hebben die op commercieel en operationeel vlak in staat is om ons op een hoger niveau te tillen. Met zijn netwerk en de brede expertise opgedaan bij adverteerder, regie en bureau beschikt Denis over de juiste ervaring om onze doelstellingen helpen te bereiken .”