Dewi Van De Vyver nieuwe ceo Flow Pilots

News / People

Dewi Van De VyverDewi Van De Vyver wordt de nieuwe ceo van Flow Pilots, expert in het begeleiden en uitvoeren van digitale innovatietrajecten. Het Antwerpse bedrijf zet complexe digitale projecten op voor klanten als Agfa, Axa, Soudal, Belfius en Sodexo. “We willen nu een volgende groeifase inzetten, en bij nog meer bedrijven nog vroeger aan boord komen om succesvolle digitale transformaties te realiseren,” zegt Van De Vyver.
Flow Pilots werd opgericht in 2011. Het bedrijf bouwt niet alleen digitale producten en diensten voor corporates, kmo's en scale-ups, het begeleidt hen ook bij alle fasen in het digitale transformatieproces: van concept, over MVP, tot marktklaar product. Flow Pilots is onder andere huisleverancier voor de mobile banking applicatie van Axa, ontwikkelde de app waarmee de Antwerpse gemeenteraadsleden stemmen en krijgt met de IoT-oplossing Flow Bikes (die fietskilometers meet en beloont) de schoolgaande jeugd massaal aan het fietsen.
Om een volgende groeifase in te zetten, voert Flow Pilots een wissel door aan het hoofd van het bedrijf. Dewi Van De Vyver, voordien coo en actief betrokken bij de opstart van het bedrijf, schuift door naar de positie van ceo. Ze vervangt Koen Pellegrims, die zich binnen Flow Pilots voluit op innovatie en business development zal storten.