Diamonds Are Forever BBQ Party

Awards / News

De Gerety Award keert terug naar Cannes op dinsdag 21 juni om de shortlistwinnaars te vieren op de beroemde Diamond BBQ party met gastheer Tantor Films en event partners Owned by Women, De Falcon, MSQ Partners en The Gate.
De Diamonds are Forever BBQ Party is alleen op uitnodiging. Voormalige en huidige juryleden, 2022 deelnemers en vrienden van de Gerety Awards worden uitgenodigd om hier te RSVP-en.
Tantor Films is al 20 jaar een pionier in het verenigen van het talent, de werkkrachten en de diversiteit van de industrie in Latijns-Amerika. Tantorfilms levert altijd een efficiënt professionalisme van topniveau en creëert tegelijkertijd relaties gebaseerd op gelijkheid en respect. Ingrid Bragemann, uitvoerend directeur van Tantorfilms, is ook een van de oprichters van Owned by Women, een wereldwijde coalitie van bedrijven die eigendom zijn van vrouwen en actief zijn in de reclameproductie-industrie, die hen ondersteunt en promoot en die opkomt voor vrouwen in alle aspecten van de commerciële productie. Ze voegde daaraan toe: "Dit jaar willen we meer dan ooit samen zijn. Na deze ingewikkelde jaren die we hebben doorgemaakt, met protocollen, maskers, beperkingen en eindeloze bureaucratie, realiseerden we ons dat we een film-, ideeën- en ambachtsgemeenschap zijn die vooruit is gegaan en is geslaagd. We zijn bereid om ons te blijven steunen, in de overtuiging dat de toekomst altijd betere dingen zal brengen met meer hoop om het samen te beleven".
Gerety Co-Founder Lucía Ongay: "Tantor Films is een van de meest gerespecteerde productiebedrijven ter wereld, en Ingrid en het team van Owned by Women waren pioniers in het creëren van ruimte voor vrouwen in de productie-omgeving, net zoals Gerety een ruimte heeft geopend om de vrouwelijke visie op reclame in de schijnwerpers te zetten. We vinden het geweldig om dit jaar terug te keren naar Cannes om de shortlist van Gerety te vieren."
Bekijk voor de viering van de shortlist live op YouTube de jury-inzichtpanels van dit jaar, die worden gehouden met creatieve leiders uit Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Mexico, Denemarken, België, Oostenrijk, de Filippijnen en Japan.

Zoals elk jaar zullen de jury-inzichtpanels in samenwerking met vooraanstaande partners uit de reclamepers enkele juryleden van elke vakjury samenbrengen om favoriete werken en trends uit de Gerety van dit jaar te bespreken. De door de panels gerapporteerde shortlistwinnaars en trends vormen een van de belangrijkste ijkpunten voor de reclame-industrie. Gerety is de enige creatieve prijs die adverteerders kan laten zien welke campagnes weerklank vinden bij 's werelds machtigste consumenten: daarmee zet de prijs een nieuwe maatstaf voor creatieve communicatie die relevant is voor de realiteit van de markt.
RSVP hier voor de jury-inzichtpanels.