D'Ieteren integreert zijn fleetaanbod met iO

Crea / News

Na een pitch koos D’Ieteren voor iO om Group Mobility Solutions, het nieuwe online platform met geïntegreerde fleetoplossingen, mee vorm te geven en voortdurend te voorzien van up-to-date content. De nieuwe website werd zopas gelanceerd.

Elektrificatie, multimobiliteit, digitalisatie, fiscaliteit... heel wat zaken evolueren voortdurend, om ervoor te zorgen dat we ons op een steeds duurzamere manier gaan verplaatsen. D’Ieteren wil hierop inspelen als groep, om zo fleetmanagers een geïntegreerd aanbod van mobiliteitsoplossingen te kunnen voorstellen. Dit omvat alle merken en producten van de groep, van klassieke mobiliteit, over fietsen, laad- en financiële oplossingen, gedeelde mobiliteit... en nog veel meer.

Online platform

Om fleetmanagers te begeleiden bij hun keuze, bouwde D’Ieteren samen met iO een nieuw online platform rond dit geïntegreerde aanbod: Group Mobility Solutions. Dit moet de referentie worden waarop fleetmanagers alle informatie rond mobiliteitsoplossingen, maar ook fiscaliteit, elektrificatie etc terugvinden.

iO vertrok vanuit een helder concept en een complete content strategy en creëerde tijdens de voorbije zomermaanden al een groot aantal concrete content assets: e-books, artikels, video testimonials, article testimonials, infographics... Een aanbod dat bovendien voortdurend geüpdatet zal worden in de toekomst. Ontdek er alles over op https://www.groupmobilitysolutions.be/nl.

https://www.youtube.com/watch?v=XBAGtmoDsBc