Dirk Cassiers wordt partner en CCO van UQalify

News / People

Na meer dan 30 jaar als ondernemer in reclame, marketing & communicatie, eerst als founder van CreAdvice in 1991, wat vanaf 2006 Duval Guillaume Dialog werd, en de de laatste 10 jaar als Founder & MD van Dallas Antwerp (nu onderdeel van &KOO (Cronos)), gooit Dirk Cassiers het over een andere boeg. Hij wordt partner bij UQalify, waar hij als CCO (Chief Commercial Officer) aan zijn volgende hoofdstuk als ondernemer gaat schrijven, en wel op het kruispunt van Learning, Technologie en Content.   Samen met founder & CEO Thierry Lescrauwaet zal hij het bedrijf aansturen en voorbereiden op de volgende stappen in de groei.

UQalify implementeert social - en micro learning platformen, dat bedrijven, hun medewerkers en andere stakeholders helpt om hun menselijk potentieel te activeren en te ontwikkelen.  Dit op uiteenlopende fronten gaande van commerciële doeltreffendheid (bijv. sales - en reseller training) , betrokkendheid & leercultuur, pre-boarding en onboarding van nieuwe medewerkers, permanente ontwikkeling van competenties, digitale transformatie, on-the-job training, well-being, …etc. “Ik kijk enorm uit naar dit partnership met Dirk. Organisaties en hun management teams begeleiden om impact te hebben, en ze helpen schalen via technologie en unieke content, dat is zijn tweede natuur. Medewerkers aantrekken, ontwikkelen, verbinden en kennis delen wordt uitdaging nummer één in de toekomst en dat bracht ons samen.”, zegt Thierry Lescrauwaet.

Dirk Cassiers : “Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor schaalbare businessmodellen die daarnaast ook een sociaal maatschappelijke impact hebben.  Die componenten en kwaliteiten vind ik terug bij UQalify en in zijn oprichter & CEO Thierry Lescrauwaet.  Ik zetelde al een tijdje in de advisory board van Thierry, en we zijn letterlijk naar elkaar toegegroeid in die periode, niet in het minst omdat we vaak dezelfde inzichten en visie deelden. Vermoedelijk was dat de reden ‘Why I qualified’."