Dirk Van Kemseke is managing director Insights Wizards

News / People

Om het huidige succes en de verdere groeiambities te ondersteunen heeft Insights Wizards Dirk Van Kemseke benoemd als managing director. Insights Wizards zijn experten in het plaatsen van data-, insights- en research- talent bij bedrijven en organisaties die tijdelijk versterking zoeken voor hun customer en marketing insights activiteiten. Het bedrijf werd opgericht in 2019 door Geert Van Boxem, Wim Hamaekers en Jasper Scheir, alle drie insights professionals met een bewezen track record.

Door de huidige gezondheidscrisis en de toegenomen onzekerheid bij bedrijven is de noodzaak aan insights en de vraag naar freelance oplossingen in dit domein sterk toegenomen. Dirk Van Kemseke zal als managing director verantwoordelijk zijn voor de operationele leiding om Insights Wizards naar een volgend niveau te brengen. Eerder in zijn loopbaan had Van Kemseke de leiding over de consumer insights activiteiten van fashion retailer Levi Strauss & Co in Europa. Daarvoor had hij ook verschillende intelligence functies bij Unilever en Coca-Cola.

“Ik ben heel blij Dirk te kunnen verwelkomen bij Insights Wizards om onze business in Belgie en daarbuiten verder te ontwikkelen. Hij brengt enorm veel kennis, ervaring en nieuwe ideeën met zich mee en ik ben verheugd dat we met een researcher van zijn kaliber aan de weg kunnen timmeren van onze geweldige groei,” besluit Van Boxem.