D’M&S trekt Fabien Bruyneel aan als directeur commercial Brussel

News / People

Communicatiegroep D’M&S heeft Fabien Bruyneel (Havas, Cofidis, Canal C, Memnon,...) aangetrokken om als directeur commercial de activiteiten van de groep in Brussel en Franstalig België verder uit te bouwen.

Met de aanstelling onderstreept de groep, die in 2024 haar 40-jarig bestaan viert en ruim 90 directe medewerkers telt, haar ambities om in Franstalig België te blijven groeien als crossmediaal agency met een sterke focus op strategische communicatie.

  • Fabien Bruyneel heeft meer dan 20 jaar ervaring in crossmediale communicatie. De vlot meertalige marketeer met Brusselse en verschillende roots kent de wereld van de media, advertising en communicatie als geen ander en heeft een succesvol trackrecord in P&L management en het opzetten van groeistrategieën in een internationale context.

“Fabien heeft het ideale profiel om vanuit ons Brussels office de positie van onze communicatiegroep in de Franstalige markt strategisch te versterken en verder uit te bouwen. Met zijn ruime ervaring als managing director, ook in een internationaal kader, is hij de juiste persoon om ons team in Brussel aan te sturen en de groeiambities van de groep mee te ondersteunen,” zegt Arne Dacquin, CEO.

“Ik hou van uitdagingen. Deze stap voelt voor mij dan ook goed aan. Met mijn pragmatische leiderschapsstijl en kennis van de sector ben ik ervan overtuigd het team in Brussel naar een hoger niveau te kunnen tillen en een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de groei van D’M&S,” reageert Fabien Bruyneel.