Dove met primeur in Antwerpen

Marketing / News

DOVE_Flogo_Antwerpen2Naar aanleiding van de lancering van de gloednieuwe Dove Shower Foam werd zaterdag voor het allereerst in België een beroep gedaan op een bijzondere technologie die, haast letterlijk, komt overgewaaid vanuit de VS. De zogenaamde FloGo Clouds maken al een tijdje furore op grote evenementen zoals filmlanceringen en sportmanifestaties, maar waren nu ook in Antwerpen te zien.

DOVE_Flogo_Antwerpen1

DOVE_Flogo_Antwerpen11
DOVE_Flogo_Antwerpen16

Door middel van een machine die schuim produceert, die vervolgens door een sjabloon geduwd wordt, verkrijgt men vliegende logo’s. De iconische duif, het symbool van Dove, maakte haar gevleugelde intrede in het Antwerpse Centraal Station en is nadien ook nog te bewonderen in Luik, Brussel en Gent.

DOVE_Flogo_Antwerpen14

Niet alleen zullen aanwezigen een uniek schouwspel bijwonen, ze zullen getrakteerd worden op een absolute wereldprimeur. Een aantal Flogo’s bevatten namelijk exclusieve luxearrangementen, wat het verrassingseffect alleen maar vergroot. Dat Dove graag uitpakt met verwennerij, is dus niet uit de lucht gegrepen.

DOVE_Flogo_Antwerpen15

Praktische informatie / agenda 

Antwerpen  - 4 maart - Station Antwerpen-Centraal - 10u-18u

Luik - 8 maart - station Luik-Guillemins - 8u-16u

Brussel - 11 maart - station Brussel-Centraal  - 10u-18u

Gent - 14 maart - station Gent-Sint-Pieters - 8u-16u

DOVE_Flogo_Antwerpen3