Drie nieuwkomers bij Ogilvy Social.Lab

News / People

Juanma Bonastre keert terug naar Ogilvy Social.Lab als creative director, maar dat is niet het enige nieuws. Het reclamebureau versterkt zijn team ook met Amaury Powis als social media campaign manager en Rebecca Valicon als junior art director.

Na 13 jaar ervaring bij verschillende reclamebureaus in Europa en Japan keert Juanma Bonastre terug naar Ogilvy Social.Lab als creative director. Bonastre werkte in verschillende bureaus, waaronder Ogilvy Praag, Ogilvy Social.Lab Amsterdam, TBWA/Madrid, TBWA/Belgium en Geometry Japan, maar ook in Ogilvy Social.Lab Brussels. Inderdaad, hij keert terug naar het bureau dat hij goed kent. “Brussel is the place to be. De recente veranderingen bij de creatie zorgden voor een opwindende kans. Ik kan niet wachten om deel uit te maken van dit team en deze reis samen te ondernemen,” klinkt het.

Ogilvy Social.Lab verwelkomt dus een oude bekende, maar in het mediateam duikt een echt nieuw gezicht op. Amaury Powis wordt er social media campaign manager en komt van Omnicom Media Group waar hij audiovisual expert was.

Het creatieve team van Ogilvy Social.Lab breidt ook verder uit met Rebecca Valicon als junior art director. Na een stage als art director en motion designer bij Braaxe in Parijs en Emakina in Brussel zal ze vanaf nu samenwerken met junior copywriter Eva Cywinski, een voormalige klasgenote.